TiszakecskeAllas.hu - Tiszakécskei álláskeresők és álláskínálók információs portálja. - TiszakecskeAllas.hu | Az ingyenes tiszakécskei állásportál!
Új álláshirdetés
Tel: +36 70 673 6160


Segítség a TiszakecskeAllas.hu állás információs portál működéséhez, használatához.

Tisztelt tiszakécskei álláskereső, álláskínáló látogatónk!

A TiszakécskeAllas.hu portált abból a célból hoztuk létre, hogy a(z) tiszakécskei munkahely kínálók és munkahely keresők, könnyen és hatékonyan rátaláljanak egymásra. A TiszakécskeAllas.hu lapon magánszemélyek és vállalkozások egyaránt meghirdethetik álláslehetőségeiket.

Cégünk országosan üzemeltet álláskereső portálokat, melyek egyszerűen és hatékonyan biztosítják az álláskeresőknek a munkahely gyors megtalálását, illetve a munkaerő keresőknek számos jelentkezőt biztosít.

Normál megjelenés - díjmentes álláshirdetés:

Kiemelt megjelenés - fizetős álláshirdetés:

A kiemelt hirdetések fizetésének menete:

Kedvenc állásajánlat - fizetős álláshirdetés:
 • Az oldal jobb felső frekventált sarkában, piros felületen található a "Kedvenc állásajánlat!" box. A felület erőteljesebb kiemelést biztosít a kiemelendő hirdetések számára. Kedvenc állásajánlatból egyszerre csak egyet lehet elhelyezni az oldalon, ezt a kiemelést csak azok a hirdetők igényelhetik, akiknek már van kiemelt megjelenése az TiszakecskeAllas.hu-n. A "Kedvenc állásajánlat!" díja +15.000,- ft+áfa / 1hét.


Egyedi hirdetési doboz - fizetős álláshirdetés:


Álláshirdetés feladás lépései:


I. Álláshirdetés szerkesztése

 1. Klikkeljen a nyitóoldalon található "Álláshirdetés feladása" gombra.
 2. Válassza ki, hogy állást kínál vagy állást keres.
 3. Válassza ki, hogy álláshirdetése melyik kategóriába kerüljön.
 4. Adja meg az álláshirdetés címét, a meghirdetésre kerülő pozíció elnevezését. Pl. "Logisztikai vezető"
 5. Válassza ki a meghirdetett állás területi lokalizációját, elhelyezkedését. Az egyéb gombra kattintva olyan település nevet is megadhat, ami nem szerepel a legördülő listában.
 6. Rögzítse az álláshirdetése szövegét. Ha álláshirdetésére nem kívánja engedélyezni az Online jelentkezési (10-es pont) formát, akkor a hirdetés szövegében meg kell adnia az elérhetőségi adatait!
 7. Rögzítse az állást meghirdető cég vagy egyéni vállalkozó, ill. márkanév, vendéglátó egység nevét.
 8. Adja meg az álláshirdetést feladó cég vagy magánszemély honlapjának a címét.
 9. Rögzítse az állást feladó cég vagy magánszemély e-mail címét. Az itt megadott e-mail cím a hirdetésben nem fog megjelenni. (Az online érdeklődés az itt megadott címre fog megérkezni.)
 10. Engedélyezheti, hogy álláshirdetésére a weboldalon keresztül, Online is tudjanak jelentkezni az érdeklődők. (Javasolt beállítás.) Az érdeklődő az Online jelentkezés során a portálon keresztül, az önéletrajzát és a motivációs levelét is feltöltheti az álláshirdetést meghirdető részére.


II. Álláshirdetés ellenőrzése

A második lépésben lehetősége van az álláshirdetése szövegének az ellenőrzésére, tetszés szerinti módosítására vagy elvetésére.


III. Álláshirdetés jóváhagyása

A harmadik lépésben jóváhagyhatja álláshirdetését. A jóváhagyást követően kollégáink ellenőrzik a hirdetés szövegét, majd az elbírálásuk után az álláshirdetés megjelenik a TiszakecskeAllas.hu portálon.

Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bírálja el a közzétett hirdetéseket. Üzemeltető a hirdetések törlésére fenntartja a jogot, ha az nem álláshirdetés, illetve nem valós álláshirdetés. Valós álláshirdetésnek számít a tényleges, legális munkaadói és munkavállalói munkaviszony, valamint vállalkozói szerződéses megbízás létesítését célzó hirdetés.

Az alábbi szabályok be nem tartása automatikusan a hirdetés törlését, moderálását vagy javítását vonja maga után.

Egyéb kérdés, árajánlat kérés esetén hívja az alábbi számot: 0670/673 6160

Moderálási alapelvek, tartalmi, formai követelmények:

 1. A hirdetési szövegekben a magyar nyelvtani szabályok betartása kötelező (helyesírás, vesszőhasználat, sortörés, stb.). Az igénytelen, hibáktól hemzsegő hirdetések elutasításra kerülnek!
 2. A hirdetés címe nem állhat egy vagy két szóból. A hirdetés címe olyan egy értelmes mondat kell, hogy legyen, ami a hirdetés lényegét fogalmazza meg, emeli ki. A pár szavas, hiányos hirdetéseket töröljük a rendszerből.
 3. A hirdetés nem tartalmazhat kapitális betűstílust, a kapitális betűméret használata, csak a magyar nyelvtani szabályok szerint engedélyezett pl. mondat elején. NE használjon csupa NAGYBETŰT és egynél több felkiáltójelet. Használja a szóköz billentyűzetet a szavak/szöveg tagolásához. Amennyiben ennek ellentétét észleljük, a hirdetés törlésre kerül.
 4. Tényleges, legális munkaadói és munkavállalói munkaviszony, valamint vállalkozói szerződéses megbízás létesítését célzó álláshirdetések kerülhetnek fel a honlapra.
 5. Tilos 40 napon belül 2x feladni ugyanazt a hirdetést. Az ezt a szabályt kijátszani próbálok végleges eltiltást kapnak az oldal használatától. (Pl.: Ugyanaz a hirdetés más címmel való közzététele.)
 6. Tilos valótlan álláshirdetést feladni.
 7. Valódi cégnév vagy név megadása kötelező a hirdetés feladásakor!
 8. A hirdetésben nyilvánosan szerepelnie kell a jelenlegi törvénykezés szerint a hirdető valamely elérhetőségének (telefonszám vagy e-mail cím). Amennyiben ez hiányzik, a hirdetés törlésre kerül!


A moderálási alapelvek betartásával hirdetése hatékonyabb lesz, a felhasználók pedig könnyebben eligazodnak a hirdetések között.

Fontos javaslat:

A hirdetés feladása során a pozició megnevezése ugyanolyan fontos vagy fontosabb mint maga a hirdetés. A pozició megnevezésénél foglalja össze 1 mondatban a teljes hirdetés tartalmát. Az 1-2 szavas címek (pozició elnevezések) nem hatékonyak, a látogatók számára semmitmondóak.

Példák a helyes pozició elnevezésekre:

"Tiszakécskén gyermekruha üzetünkbe szakképzett eladót keresünk"
"Tiszakécskei üzletbe keresünk pék végzettséggel rendelkező munkavállalókat"
"Pultos felszolgálót keresek tiszakécskei étterembe, akár azonnali kezdéssel"

Továbblépés az álláshirdetés feladásához >>

  Kiemelt megjelenés!

  Álláshirdetésed több álláskeresőhöz juttatjuk el, ha kiemelt hirdetést rendelsz! Felső hely a honlapon, kiemelés a Facebookon és bekerül ajánlatod a napi hírlevélbe is! Ha több jelentkezőt szeretnél kattints:

Facebook

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!


Ne maradj le a legfrissebb álláslehetőségekről, csatlakozz hozzánk és segítsd az ismerőseidet is egy megosztással!

Iratkozz fel az állásértesítőnkre, hogy minden nap a leggyorsabban értesülhess a legjobb helyi álláslehetőségekről!

Küldj e-mailt az info [@] tiszakecskeallas [pont] hu címre, vagy használd az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot.
Fontos: Hirdetésre történő jelentkezéshez ne használd a kapcsolatfelvételi űrlapot, mert a jelentkezésed nem fog célba érni! Amennyiben egy álláshirdetésre szeretnél jelentkezni, közvetlenül a hirdetésekben teheted meg!

Szerkesztőség: +36 70 673 6160